top of page

Om informasjonskapsler på Sostrenekarlsen.no

De fleste nettsider i dag benytter seg av informasjonskapsler (engelsk: cookies) for å bedre brukeropplevelsen eller lagre statistikk. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i din nettlesers internminne når du besøker en nettside. Sostrenekarlsen.no benytter seg av informasjonskapsler som gir oss statistikk for å gjøre nettsidene våre bedre for publikum. Sostrenekarlsen.no benytter aldri informasjonskapsler i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet. Ved å benytte sostrenekarlsen.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

 

Kjøp av gavekort

Når du kjøper gavekort via nettsiden lagres navn og adresse på bestiller og mottaker av gavekort. Disse opplysningene benyttes kun til å fullføre levering av det bestilte gavekortet.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Kontaktinformasjon for sostrenekarlsen.no

Telefon: 73 60 00 25

E-post: epost@sostrenekarlsen.no

Adresse: TMV-kaia 25, 7042 Trondheim

bottom of page