
“Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig”.
- Kjøkkensjef Lisbeth Størvold.
Vi fokuserer på hvordan vi presenterer maten vår og ønsker at opplevelsen skal være litt som å spise hjemme hos deg selv - rustikt og ærlig på bordet. Finnes det noe bedre enn å dele et måltid med venner, kolleger eller familie?
Du får alltid Søstrenes tre-retter til kun 465,-, mandag til søndag fra kl 16..
Alltid med noen av sesongens råvarer, og alltid et godt valg.
Book bord, eller kom innom for et godt måltid! Hjertelig velkommen!
Våre menyer
“Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig”.
- Kjøkkensjef Lisbeth Størvold.

.png)
.png)