top of page

“Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig”.

 

- Kjøkkensjef Lisbeth Størvold.

Vi fokuserer på hvordan vi presenterer maten vår og ønsker at opplevelsen skal være litt som å spise hjemme hos deg selv - rustikt og ærlig på bordet. Finnes det noe bedre enn å dele et måltid med venner, kolleger eller familie?

Vi vil anbefale vår tre-retter.

Den endres etter sesong og råvaretilgang, og koster kun 398,-.

Nå kan vi friste med:

Brandade Croquette

Serveres med tomatsaus smakt til med N’Duja

Toppet med sitronmajones og garnert med grønnkålkarse

Bakt torsk

Grillet nykål med en smaksrik soyavinaigrette,

silkemyk mandelpotetpuré fra Kvikne, toppet med en sjøkreps- og currysaus

Sjokolade og peanøttganache

Serveres med forfriskende bringebærsorbet

Smaklig måltid!

Våre menyer

“Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig”.

 

- Kjøkkensjef Lisbeth Størvold.

bottom of page