“Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig”.
- Kjøkkensjef Lisbeth Størvold.
Vi fokuserer på hvordan vi presenterer maten vår og ønsker at opplevelsen skal være litt som å spise hjemme hos deg selv - rustikt og ærlig på bordet. Finnes det noe bedre enn å dele et måltid med venner, kolleger eller familie?
Vi vil anbefale vår tre-retter.
Den endres etter sesong og råvaretilgang, og koster kun 398,-.
Nå kan vi friste med:
Brandade Croquette
Serveres med tomatsaus smakt til med N’Duja
Toppet med sitronmajones og garnert med grønnkålkarse
Bakt torsk
Grillet nykål med en smaksrik soyavinaigrette,
silkemyk mandelpotetpuré fra Kvikne, toppet med en sjøkreps- og currysaus
Sjokolade og peanøttganache
Serveres med forfriskende bringebærsorbet
Smaklig måltid!
Våre menyer
“Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig”.
- Kjøkkensjef Lisbeth Størvold.