top of page

Velkommen til oss

på Solsiden!

Hos oss kan du oppleve en verden av smaker, servert på et fat eller i et glass. Enten du vil spise mye eller lite, eller kanskje bare nyte en drink i baren, så er du hjertelig velkommen! 

Vi er kanskje mest kjent for våre blåskjell og den beste fiskesuppen i byen (synes i alle fall vi). Vi har i tillegg en variert meny som skal tilfredsstille alle smaksløker.

Vi inviterer deg til å bli med oss og skape uforglemmelige øyeblikk gjennom smakfulle opplevelser, og den helt egne Søstrene-stemningen. Vi ser frem til å dele disse  stundene med deg!

Søstrene Karlsen er stolte av sitt gode vinutvalg. Vinlisten inkluderer et raust utvalg, og er i stadig endring. Det finnes noe for enhver smak; fra klassiske franske viner, til spennende nye viner fra unge vinhus.

VIN

Vi serverer lekne og kreative cocktails, laget med en blanding av klassiske og moderne ingredienser. Søstrene Karlsen tilbyr selvfølgelig en egne "mocktails" for gjester som ønsker alkoholfrie alternativer.

COCKTAILS

Sjekk ut menyene våre

Kjøpe gavekort?

Vår matfilosofi

"Vår matfilosofi på Søstrene Karlsen er enkel og rett fram: Vi lager ærlig mat fra bunnen av, med norske råvarer så langt det er mulig."

- Kjøkkensjef Lisbeth Størvold.

 

Vi fokuserer på hvordan vi presenterer maten vår og ønsker at opplevelsen skal være litt som å spise hjemme hos deg selv - rustikt og ærlig på bordet. Finnes det noe bedre enn å dele et måltid med venner, kolleger eller familie? Vi vil også varmt få anbefale vår tre-retter. Den endres etter sesong og råvaretilgang, og koster kun 398.

Smaklig måltid!

Vil du bli vår nye kokk?

Vi er på utkikk etter flere kokker til å forsterke vårt kjøkkenteam. Vi tilbyr fulltidsstillinger, men også en sesongstilling med mulighet for fast stilling etter sommeren.

Det er viktig for oss at maten blir tilberedt fra bunnen av, uten snarveier. Dette engasjementet for kvalitet og autentisitet reflekteres i måltidene vi serverer, og vi søker etter kokker som deler denne verdsettelsen. Erfaring fra arbeid på grill og med à la carte-servering er en også en betydelig fordel.

Vi tilbyr gode arbeidsvilkår og varierte arbeidstider, men det er viktig at du trives med mye arbeid på kveldstid.

Det er nødvendig at du behersker engelsk, da vi har flere engelsktalende i staben vår.

Er du interessert i å bli en del av vårt team? Da ser vi frem til å motta din søknad!

Jobb med oss

Vi er alltid på jakt etter nye tallenter. Enten du er helt fersk i arbeidslivet, har jobbet i en annen bransje, eller rett og slett bare har lyst til å jobbe hos oss, er du hjertelig velkommen til å sende oss en søknad. Vi kan tilby både hel- og deltidsstillinger, eller for sesong. 

Håper å høre fra deg! 

Åpningstider

Mandag

11.00 - 24.00

Tirsdag

11.00 - 24.00

Onsdag

11.00 - 24.00

Torsdag

11.00 - 02.00

Fredag

11.00 - 02.00

Lørdag

11.00 - 02.00

Søndag

15.00 - 21.00

Kjøkkenet stenger kl 22

Hva skjer?

The after works!

Bli med oss hver eneste fredag gjennom hele vinteren på "The After Works." Dette er stedet å være for for deg som vil kickstarte helgen med god stemning, smakfull mat, herlig musikk og vennlige priser.

Gjør deg klar for en smaksopplevelse! Våre kokker forbereder hver fredag en stor og variert buffet, med inspirasjon fra hele verdens smaker. Buffeten står fremme fra 16:30 - 20:00.

Og selvfølgelig, vi vet alle at prisene teller. Derfor har vi spesielle tilbud og rimelige priser som gjør det enklere for deg å nyte kvelden uten å tømme lommeboken.

Så sørg for å holde fredagene åpne og bli med oss på after work. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og feire starten på helgen sammen!

Reserver særegne selskapslokaler

Vi har egnede lokaler til ditt event.

På Terrassen kan det dekkes opp med langbord, eller småbord. I tillegg har dere en egen lounge og bar, og ikke minst fantastisk utsikt over Solsiden!

For store arrangement er det mulig å booke hele restauranten. Vi skreddersyr selvfølgelig etter deres ønsker. Mulighetene er mange!

For det mer intime selskapet har vi vårt flotte chambre séparée. Her er det plass til opp til 14 personer rundt langbordet.

Vi stiller med moderne AV-utstyr som kan benyttes i alle våre lokaler.

bottom of page